social image
ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО АЛФА ПРОЕКТ

Проектираме и изведуваме уникатни градби со висок квалитет!

Друштво за градежништво и проектирање кое повеќе од 25 години успешно работи и се развива на пазарот. 
Темелите на здрава и успешна компанија ги поставивме во 1995 година. Исцртавме план и скица во кој главната цел е да се издигнеме како компанија која ќе биде препознатлива во областа на градежништвото преку своите иновативни, уникатни и квалитетни производи и услуги по конкурентски цени. Прочитај повеќе...

Нашите услуги

Ви се допаѓа нашата работа? Сакате да соработуваме?
Ве очекуваме за идна успешна соработка.